http://www.sklephonda.pl/agregaty-generatory-zasilajace-230v-ze-stabilizacja-napiecia-avr,75.htmlhttp://www.sklephonda.pl/generatory-auto-start-automatyczne-zalaczanie-wylaczanie,83.htmlhttp://www.sklephonda.pl/urzadzenia-marki-honda,9.htmlhttp://www.sklephonda.pl/dostawa-oryginalnych-urzadzen-i-czesci-honda,23.htmlhttp://www.sklephonda.pl/wyprzedaz-outlet-okazje-honda,79.htmlhttp://www.sklephonda.pl/wyniki-wyszukiwania,17.html?sPhrase=marine&iProducer=&sPriceFrom=&sPriceTo
FILMY i Facebook

 

RATY 10x0% JUŻ DOSTĘPNE

 

 

Dostawa GRATIS!

Strzeż się fałszerzy!

AIRMAN

Minikoparki Airman

Jak kupić na raty?

Polityka prywatności

Dane osobowe i ich ochrona.

1. Administratorem danych osobowych jest Artur Żornaczuk prowadzący działaność gospodarczą pod nazwą Green-Pol zarejestrowaną w 15-863 Białystok ul. Radzymińska 2a/9, NIP 542-273-68-90, z siedzibą w 15-102 Białystok ul. I Armii Wojska Polskiego 9.

2. Wszystkie dane osobowe przekazywane w trakcie rejestracji traktowane są jako poufne i zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (Dz. U nr 133 poz. 883 z późniejszymi zmianami) gromadzone są w celu realizacji zamówień złożonych:

- drogą elektroniczną za pośrednictwem sklepu internetowego www.sklephonda.pl,
- na adres poczty elektrronicznej sklep@sklephonda.pl
- osobiście w siedzibie firmy czy
- telefonicznie

3. Dane osobowe są niezbędne do prawidłowej realizacji złożonego zamówienia, czyli m.in. do wystawienia niezbędnych dokumentów, np. karty gwarancyjnej, faktury lub rachunku potwierdzającego umowę kupna-sprzedaży, listu przewozowego itp. z zachowaniem wymogów określonych w przywołanej Ustawie. Klient składając zamówienie wyraża zgodę na udostępnienie jego danych kontaktowych (adres dostawy i telefon) firmie kurierskiej doręczającej zamówiony towar.

4. Każda osoba, której przetwarzane dane dotyczą ma prawo dostępu do treści swoich danych osobowych, prawo ich poprawiania, uzupełniania oraz prawo żądania ich usunięcia.

Klient, zgadza się na wysłanie informacji handlowej na podany adres e-mail.

Przesyłana informacja dotyczyć będzie tylko i wyłącznie oferty sklepu internetowego www.sklephonda.pl oraz informacji dotyczących statusu zamówienia.

TAX FREE w sklepHONDA.pl